01/12/2022 – De 19:00h a 21:00h

Documental 50 ºC + Taula Col·Loqui

El Centre, carrer Roig i Jalpí, 16. 17300 Blanes

El dimecres 30 de novembre a les 19h, a la Sala del Centre Catòlic de Blanes es projectarà el documental “50°C” de SICOM i ENTREPOBLES amb guió i direcció de Josep Cabayol. 50°C pretén oferir, en poc més de 60 minuts, una visió sobre què suposa el canvi climàtic i les amenaces que se’n deriven: l'augment de la temperatura, del nivell del mar, de la intensitat i freqüència de les tempestes, també obre un debat sobre l'energia, l'alimentació o les migracions climàtiques.

En forma de taula col·loqui, i un cop finalitzat el documental, es conversarà al voltant de l’agreujament de les dades climàtiques i com el canvi global afecta als ecosistemes marins.

L'obertura de portes serà a les 18:30h i us convidem a venir a aquesta hora per poder conèixer alguns dels panells que formen part de l'exposició "Endinsant-nos en l'Oceà" del CEAB en el marc del projecte de divulgació científica OceanNight.

“¿Te gusta la ciencia y tienes
preguntas sin responder?”

Esta es tu oportunidad de obtener respuestas.
Ocean Night
Código del proyecto: 101061165
Nombre del proyecto: "Ocean Night: helping society understand the importance of the marine ecosystem"
Información General

Aviso Legal

Política de Privacidad

Uso de Cookies

Enlaces de Interés

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Financiado por
Coordinado por
Participantes
© 2022 Diseñado Y Desarrollado por Invisual.es