01/12/2022 – De 19:00h a 21:00h

Documental 50 ºC + Taula Col·Loqui

El Centre, carrer Roig i Jalpí, 16. 17300 Blanes

El dimecres 30 de novembre a les 19h, a la Sala del Centre Catòlic de Blanes es projectarà el documental “50°C” de SICOM i ENTREPOBLES amb guió i direcció de Josep Cabayol. 50°C pretén oferir, en poc més de 60 minuts, una visió sobre què suposa el canvi climàtic i les amenaces que se’n deriven: l'augment de la temperatura, del nivell del mar, de la intensitat i freqüència de les tempestes, també obre un debat sobre l'energia, l'alimentació o les migracions climàtiques.

En forma de taula col·loqui, i un cop finalitzat el documental, es conversarà al voltant de l’agreujament de les dades climàtiques i com el canvi global afecta als ecosistemes marins.

L'obertura de portes serà a les 18:30h i us convidem a venir a aquesta hora per poder conèixer alguns dels panells que formen part de l'exposició "Endinsant-nos en l'Oceà" del CEAB en el marc del projecte de divulgació científica OceanNight.

“Gústache a ciencia e tes
preguntas sen resposta?”

Esta é a túa oportunidade de obter respostas.
Ocean Night
Código do proxecto: 101061165
Nome do proxecto: "Ocean Night: axudando á sociedade a comprender a importancia dos ecosistemas mariños"
Información Xeral

Aviso Legal

Política de Privacidade

Uso de Cookies

Ligazóns de Interese

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Financiado por
Coordinado por
Participantes
© 2022 Deseñado e Desenvolvido por Invisual.es